11 December
2019

Per september dit jaar zijn Rose Geurten en Robin Peeters begonnen als onderzoekers binnen de Academische Werkplaats Duurzame Zorg.

11 December
2019

In Maastricht, the researchers in health economics/HTA are located at the department of Health Services Research (HSR), Maastricht University and the department of Clinical Epidemiology and Medical

10 December
2019

Dr. Hilde Verbeek, universitair hoofddocent en vice-voorzitter van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid- Limburg, is benoemd tot lid van De Jonge Akademie.

09 December
2019

During the researcher match-maker-meeting, colleagues of VHC got to know more about each other(‘s work).

27 November

Linda Op het Veld defended her PhD dissertation November 27, 2019 at the

08 October
2019

Ilaria Passarani defended her PhD dissertation October 8, 2019 at the Maastricht University (Minderbroedersberg 4-6, Maastricht).

07 October
2019

Three members of the department of Health Services Research have been selected to join CAPHRI’s new ResearchTalent program: Ingrid Kremer (VHC), Dorijn Hertroijs (VHC) and Bram de Boer (ALTC resear

04 September
2019

Koning Willem-Alexander en Minister Bruins voor Medische Zorg en Sport brachten 4 september een onverwacht bezoek aan de zorginitiatieven van de proeftuin Blauwe Zorg in Maastricht.